Dania podajemy z dodatkami według Państwa upodobań:

  • frytki, ziemniaki opiekane, makaron lub ryż
  • warzywa blanszowane lub sałata mieszana
  1. FILETTO DI POLLO ALLA GRIGLIA - grillowana pierś z kurczaka podawana z masłem czosnkowym
  2. SCALLOPINE MARSALA - sznycle z piersi kurczaka z migdałami i pieczarkami w sosie na winie Marsala
  3. SCALLOPINE IN SALSA DI GORGONZOLA - polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola z dodatkiem orzechów włoskich
  4. SALMONE IN SALSA DI CAPPERI - grillowany filet z łososia w sosie śmietanowym z kaparami
  5. SOGLIOLA FIORENTINA - sola atlantycka zapiekana w piecu ze szpinakiem i czosnkiem z dodatkiem białego wina
  6. PESCE IN SALSA DI LIMONE - filet z halibuta w sosie cytrynowym
  7. SCALLOPINE DI STRADA - sznycle cielęce z szynką parmeńską w sosie camembert
  8. SCALLOPINE IN SALSA DI FUNGHI - polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
  9. FILETTO AL PEPE VERDE - grillowana polędwica wołowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem